Agenda

Vereniging Werkgroep Astrofotografie

De Vereniging Werkgroep Astrofotografie organiseert ieder voor- en najaar een bijeenkomst vol presentaties van leden en (internationale) gastsprekers.

Het programma voor onze voorjaarsbijeenkomst op zaterdag 31 maart 2018 is bekend! Deze verenigingsbijeenkomst wordt weer gehouden in ’t Oude Theater in Oss, op de hoek Spoorlaan 58 en Bram v.d. Berghstraat. Het ligt op enkele minuten loopafstand van het NS-station, dus prima OV-bereikbaar.* Vanaf 2016 wordt de mogelijkheid geboden de halfjaarlijkse bijeenkomsten tegen betaling bij te wonen. Voor hen bedragen de entreekosten 12,50 euro; dit is incl. de laatste editie van het 72 pagina’s tellende ASTROBulletin (t.w.v. 7,50 euro). Niet-leden dienen zich vooraf aan te melden bij Maurice Toet: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De betaling dient bij binnenkomst contanten bij voorkeur gepast te worden voldaan. De mogelijkheid om de bijeenkomsten voor niet-leden toegankelijk te maken is bedoeld om vrijblijvend kennis te maken met de vereniging. Ten overvloede wordt vermeld dat de vereniging een lidmaatschap zeer op prijs stelt.

Het programma
09.30 uur: Deuren van ‘t Oude Theater gaan open.
11.00 uur: Opening door secretaris Marco Verstraaten en kort financieel overzicht door Petra van der Meijs
11.15 uur: Arnaud van KranenburgExotische filters
12.15 uur: Uitreiking ‘J. der Kinderen AanmoedigingsPrijs 2018’ aan: ?????? (wie is deze keer de gelukkige?) Aansluitend een presentatie van de winna(a)r(es)
12.45 uur: Grote (lunch)PAUZE! met onderlinge contacten, adverteerdersstands, 2e-hands astromarkt enz.
14.00 uur: Marcel Vonk (fysicus): Kun je een zwart gat fotograferen?
15.00 uur: Korte (tussen)PAUZE!
15.30 uur: Joël KuiperVan nul tot HyperStar als beginnend astrofotograaf
16.30 uur: Meegebrachte opnamen (max. 10 minuten p.p.).
Eventueel van tevoren te mailen naar Peter van Vliet: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. NB: alle presentaties en meegebrachte opnamen worden gekopieerd naar onze verenigingslaptop om tijdverlies te voorkomen.
17.30 uur: Dagsluiting. Daarna (naar keuze) gezamenlijk eten in restaurant ‘D’n Toei’, direct vanuit de zaal de linker (nooduit)gang door (17,8 seconden klunen).

Oss (‘t Oude Theater)
Spoorlaan 58, 5348 KC Oss

Vereniging Werkgroep Astrofotografie

Weersverwachting

Tweets over sterrenkunde

Contact

Stip Media

Louise de Colignystraat 15 

1814 JA Alkmaar

+3172 531 49 78

info@zenitonline.nl